Osoite: Yli-Rantalantie 39, 34180 Länsi-Teisko, Ylöjärvi


 

Leirikeskuksen keltainen päärakennus.

Kurun leirikeskuksen sijainti kartalla

Kurun leirikeskus sijaitsee Länsi-Teiskon kylässä Ylöjärvellä, 45 km Tampereelta pohjoiseen. Tunnelmallinen maalaisympäristö Näsijärven rannalla luo upeat puitteet uusille elämyksille.

Leirikeskus koostuu yläpihan, telttakylän ja rannan alueista. Yläpihan yhteydessä on päärakennus (ruokala, keittiö, terveydenhoitajn tupa, kammari, toimisto ja wc-tilat), henkilökunnan majoitustiloina toimiva Huvikumpu-rakennus sekä vanha navetta. Yläpihan pihapiirissä on myös parkkipaikka sekä lentopallo- ja sulkapalloverkoin varustettu yläkenttä. Yläpihan yhteydessä asustelevat kesällä myös leirikeskuksen eläimet. Viime kesinä leireillä on ollut lampaita ja kaneja. Leiriläiset pääsevät halutessaan mukaan eläimiä hoitamaan.

Leirikeskuksen sydän on telttakylä, missä leiriläiset majoittuvat suuriin, 4-10 hengen telttoihin. Teltat on varustettu kaksinkertaisilla katoilla ja maasta korotetuilla puupohjilla. Telttakylän lisäksi leirikeskuksen alueelta löytyy vanhaan hirsirakennukseen kunnostettu pelisali, jossa voi pelailla pingistä, pöytäfutista sekä askarrella tai hengailla leirikavereiden ja ohjaajien kanssa. Telttakylän alueella on myös alakenttä, joka on varustettu jalkapallomaalein.

Leirikeskuksen oma hiekkaranta, iso laituri ja kaksi saunaa tarjoavat hyvät puitteet uimahetkiin. Saunatilojen yhteydestä löytyy myös takkatupa. Rannan lähettyvillä on myös nuotiopaikka yhteisiä iltanuotiohetkiä varten.

Vuosittain leirikeskuksessa järjestetään 9-14 kesäleiriä, joista suurin osa on lastenleirejä (6-8 ja 7-12v) ja kolme nuortenleirejä (11-14/12-15v/14-17v). Osa lastenleireistä ovat teemaleirejä, esimerkiksi taideleiri ja sporttileiri. Kaikilta yli viiden päivän leireltämme tehdään retki Särkänniemen huvipuistoon.

Lisää tietoa ja kuvia leirikeskuksesta ja leirielämästä löydät nettisivuiltamme sekä Facebookista ja Instagramista!

Katso kesän leirit ja hae mukaan kotisivuiltamme!

 

Tulevat leirit