Leirikesän HIIHTOLOMALEIRI | 19.-24.2.2018

Aika: 19.02.2018 - 24.02.2018
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Leirikesän talvileirit – talven todellinen loma

Leirikesän talvileireillä lomaillaan silloin, kun koulu on kiinni! Tarkemmin sanottuna vuoden vaihteen ympärillä ja Etelä-Suomen hiihtolomaviikolla.

Talvileireillä nukutaan sisätiloissa ja nautitaan tekemisen meinigistä niin ulkona kuin sisälläkin. Majoitustiloissa on patjat, joten omaa makuualustaa ei tarvita. Sen sijaan makuupussi, aluslakana ja tyynyliina ovat tarpeelliset. Päivittäin syödään neljästi leirin oman keittiön valmistamaa ruokaa. Leirin aikana peseydytään isossa rantasaunassa tai pienemmässä sisäsaunassa kunnolla kahdesti.

Leirin onnistumisesta ja turvallisuudesta huolehtii osaava, kokenut leirihenkilökunta. Jokaisella leirillä on muutamia ”bronttoja”, eli yläkouluikäisiä Leirikesäkonkareita nuorempien tukena.

Leirikesän Hiihtolomaleiri 2018 (ma 19.2. - la 24.2.2018)

Leirikesän Hiihtolomaleiri 2017 on 5 vuorokauden mittainen yöleiri. Tälle leirille otamme myös bronttoja (B) ja avustajallisia leiriläisiä (A).

  • Leirille voi kulkea omalla autolla tai maksullisella yhteiskuljetuksella (13 EUR/yksi suunta) Helsingin keskustasta
  • Leirille ilmoittaudutaan paperilomakkeella tai verkkohakemuksella
  • Leirille voi osallistua Veikkauksen alennuksella tai omakustannehinnalla
    • alk. 115 – 156 EUR (Veikkauksen alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet Veikkauksen tukea.
    • Hinnaston ja lisää tietoa Veikkauksen alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Tämän leirin tapahtumasivu Leirikesän omilla verkkosivuilla: klikkaa tästä

Siirry ilmoittautumaan leirille Leirikesän verkkosivuilla


Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10:00 – 15:00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista:

 Leirikesä Facebookissa

Leirikesä Instagramissa

Leirikesä YouTubessaLeirikesä Google+ -palvelussaLeirikesä TwitterissäLeirikesän esitteet Issuu -palvelussa

 

 

Leirikesä ry Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leireillämme käy vuosittain noin 3 000 lasta ja nuorta. Työllistämme noin 150 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme tukevat Veikkaus sekä pääkaupunkiseudun kunnat. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.