Lasten Kesä ry | Leiri 7: 15.-18.7.2024 7-14-vuotiaille

Aika: 15.07.2024 - 18.07.2024
Paikka: Hauhon lomakeskus

Leirillä tutustutaan uusiin kavereihin ja tavataan vanhoja tuttuja rennossa lomatunnelmassa. Tutut ohjaajat ja leiriläisten omien toiveiden mukaan suunniteltu ohjelma mahdollistavat ikimuistoisen leirikokemuksen. Letunpaisto muurikalla, uimahyppykisat, souturetket, korikiipeily, jousiammunta, boffermiekkailu ja riippukeinussa köllöttely viimeisen illan leiridiscoa ja montaa muuta tekemistä unohtamatta lämmittävät kouluvuoden ajan.

Leiri alkaa 15.7. klo 15 ja päättyy 18.7. klo 10. Bussikuljetus leirille erillisellä lisämaksulla Helsingistä ja matkan varrelta.

Leirituettu hinta 145€. Lomatukea jaetaan hakemusten perusteella. Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lapsen tai perheen kanssa työskentelevän tahon suositus on aina peruste myöntää lomatuki; kannattaa mainita hakemuksessa jos opettaja, kuraattori, perhetyöntekijä, nuoriso-ohjaaja tms. on leiriä suositellut. Ei-lomatuettu leirihinta on kaksinkertainen.

Alennukset samalle leirille ilmoittautuville sisaruksille, sekä Helsingissä ja Hämeenlinnassa asuville. Hinnat sisältävät kaikki päivän ateriat, täysihoidon sisämajoituksessa sekä ohjatun leiriohjelman. Leirillä ei tarvita omaa rahaa!

Kuva: Lauri Hyti ©

Hae leirille