Kiljavan Nuorten leiri (18.-23.7.2016) - TILAA!

Aika: 18.07.2016 - 23.07.2016
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Kiljavan Leirikesä – kesän paras seikkailu

Leirikesän leirit Kiljavan leirikeskuksessa, Hyvinkäällä tarjoavat kesän parhaat seikkailut ja yhdessäolonhetket! Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Leirikesä tarjoaa leirejä kesäkuun alusta elokuun alkuun (6.6.-6.8.2016). Kesällä 2016 järjestetään yhteensä 14 leirijaksoa, jotka ovat pituudeltaan 3-6 vuorokautta. Leirit on tarkoitettu kaikille 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja leireille on mahdollisuus osallistua yhteisellä bussikuljetuksella.

Kiljavan Nuorten leiri kerää noin 100 nuorta yhteen viettämään viileitä klubi-iltoja, kuumia rantaskaboja ja hyviä hetkiä yhdessä kavereiden kanssa!

Vikan illan disko ja klubikahvilan live-bändit innostavat tanssilattialle, kiipeilyseinä, kanootit ja kerhot houkuttavat tekemisen pariin, uimaranta ja oma posse kutsuvat yhdessäoloon kavereiden kanssa. Leiri tarjoaa kaikille ja paljon!

Leirin järjestää osaava, kiva ja luotettava leirihenkilökunta.


Kiljavan Nuorten leiri (ma 18.7. - la 23.7.2016)

Kiljavan Nuorten leiri on pelkästään brontto- ja ”yli”-ikäisille (synt. 2000-2003) nuorille tarkoitettu 5 vuorokauden pituinen leiri. Leirin ohjelma ja tarjonta suunnitellaan jo aikaisin keväällä vastaamaan erityisesti nuorison odotuksia ja toiveita. Tälle leirille otamme myös kehitysvammaisia nuoria (K).

  • Leirille voi kulkea omalla autolla tai maksullisella yhteiskuljetuksella (13 EUR/yksi suunta) Helsingin keskustasta
  • Hakuaika leirille alkaa torstaina 18.2.2016 klo 10.00, leirille haetaan paperilomakkeella tai verkkohakemuksella
  • Leirille voi osallistua RAY-alennuksella tai omakustannehinnalla
    • alk. 100 – 165 EUR (RAY-alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet RAY:n tukea.
    • Hinnaston ja lisää tietoa RAY-alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Tämän leirin tapahtumasivu Leirikesän omilla verkkosivuilla: klikkaa tästä

Siirry täyttämään leirihakemus Leirikesän verkkosivuille

Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10:00 – 15:00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista:

fb_kesaleirifiigytg+twitterissuu

 

 

Leirikesä ry Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leireillämme käy vuosittain yli 1 600 lasta ja nuorta. Työllistämme lähes 100 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme tukee Raha-automaattiyhdistys (RAY) sekä pääkaupunkiseudun kunnat. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.