Kiljavan Nuorten leiri (16.-21.7.2018)

Aika: 16.07.2018 - 21.07.2018
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Kiljavan Leirikesä® 2018 – maailman parhaita lastenleirejä!

Kiljavan Nuorten leiri kerää noin 100 nuorta yhteen viettämään viileitä klubi-iltoja, kuumia rantaskaboja ja hyviä hetkiä yhdessä kavereiden kanssa!

Vikan illan disko ja klubikahvilan live-bändit innostavat tanssilattialle, kiipeilyseinä, kanootit ja kerhot houkuttavat tekemisen pariin, uimaranta ja oma posse kutsuvat yhdessäoloon kavereiden kanssa. Leiri tarjoaa kaikille ja paljon!


Kiljavan Nuorten leiri (ma 16.7. - la 21.7.2018)

Kiljavan Nuorten leiri on pelkästään brontto- ja ”yli”-ikäisille (synt. 2001-2004) nuorille tarkoitettu 5 vuorokauden pituinen leiri. Leirin ohjelma ja tarjonta suunnitellaan jo aikaisin keväällä vastaamaan erityisesti nuorison odotuksia ja toiveita. Tälle leirille otamme myös kehitysvammaisia nuoria (K).

  • Leirille voi kulkea omalla autolla tai maksullisella yhteiskuljetuksella (13 EUR/yksi suunta) Helsingin keskustasta
  • Leirille ilmoittaudutaan paperilomakkeella tai sähköisellä lomakkeella
  • Leirille voi osallistua Veikkauksen alennuksella tai omakustannehinnalla
    • alk. 100-149 EUR (Veikkauksen alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet Veikkauksen tukea.
    • Hinnaston ja lisää tietoa Veikkauksen alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Tämän leirin tapahtumasivu Leirikesän omilla verkkosivuilla: klikkaa tästä

Siirry ilmoittautumaan leirille Leirikesän verkkosivuilla

Leirikesä tarjoaa leirejä kesäkuun alusta elokuun alkuun (4.6.-5.8.2018). Kesällä 2018 järjestetään yhteensä 14 leirijaksoa, jotka ovat pituudeltaan 4-7 päivää. Leirit on tarkoitettu kaikille 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja leireille on mahdollisuus osallistua yhteisellä bussikuljetuksella. Leirit järjestetään Kiljavan leirikeskuksessa, Hyvinkäällä.

Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10:00 – 15:00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista:

 Leirikesä Facebookissa

Leirikesä Instagramissa

Leirikesä YouTubessaLeirikesä Google+ -palvelussaLeirikesä TwitterissäLeirikesän esitteet Issuu -palvelussa

 

 

Leirikesä ry Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leireillämme käy vuosittain noin 3 000 lasta ja nuorta. Työllistämme noin 150 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme tukevat Veikkaus sekä pääkaupunkiseudun kunnat. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.>