Kiljavan Leirikesä 4-2 | su 24.6. - ke 27.6.2018 | Leirikesä ry

Aika: 24.06.2018 - 27.06.2018
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Kiljavan Leirikesä® 2018 – maailman parhaita lastenleirejä!

Jokainen leiripäivä on täynnä kivaa tekemistä! Voit päästä ratkaisemaan kioskin kadonneen avaimen mysteeriä tai leirikeskuksen saattaa vallata joukko kummallisia otuksia. Leiripäivä voi viedä seikkailuun Pokémonien maailmassa tai vuorossa voi olla kisaaminen mahtavissa leiriolympialaisissa!

Perinteiseen leiriohjelmaan kuuluu tietysti myös makkaran tai vaahtokarkkien paistaminen nuotiolla, luonnossa retkeily ja uiminen. Leirin aikana pääsee saunomaan rantasaunassa, josta voi pulahtaa uimaan matalaan, hiekkapohjaiseen järveen. Kiljavan erikoisuuksiin kuuluvat kaksi kiipeilyseinää, kanootit, trampoliinit, korikiipeilypaikat, jousipyssyt ja muut kivat välineet.

Leirin onnistumisesta ja turvallisuudesta huolehtii osaava, kokenut leirihenkilökunta. Suurin osa leireistä on alakouluikäisille. Jokaisella leirillä on muutamia ”bronttoja”, eli yläkouluikäisiä Leirikesäkonkareita nuorempien tukena.

Kiljavan Leirikesä 4-2 (24.6.2018- 27.6.2018)

Kiljavan Leirikesä 4-2 on 3 vuorokauden pituinen leiri, jonka kanssa samaan aikaan Kiljavalla järjestetään myös toinen, pidempi leiri. Tälle leirille otamme myös avustajallisia leiriläisiä (A).

  • Leirille voi kulkea omalla autolla tai maksullisella yhteiskuljetuksella (13 EUR/yksi suunta) Helsingin keskustasta
  • Leirille ilmoittaudutaan paperilomakkeella tai sähköisellä lomakkeella
  • Leirille voi osallistua Veikkauksen alennuksella tai omakustannehinnalla
    • alk. 105-155 EUR (Veikkauksen alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet Veikkauksen tukea.
    • Hinnaston ja lisää tietoa Veikkauksen alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Tämän leirin tapahtumasivu Leirikesän omilla verkkosivuilla: klikkaa tästä

Siirry ilmoittautumaan leirille Leirikesän verkkosivuilla

Leirikesä tarjoaa leirejä kesäkuun alusta elokuun alkuun (4.6.-5.8.2018). Kesällä 2018 järjestetään yhteensä 14 leirijaksoa, jotka ovat pituudeltaan 4-7 päivää. Leirit on tarkoitettu kaikille 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja leireille on mahdollisuus osallistua yhteisellä bussikuljetuksella. Leirit järjestetään Kiljavan leirikeskuksessa, Hyvinkäällä.

Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10:00 – 15:00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista:

 Leirikesä Facebookissa

Leirikesä Instagramissa

Leirikesä YouTubessaLeirikesä Google+ -palvelussaLeirikesä TwitterissäLeirikesän esitteet Issuu -palvelussa

 

 

Leirikesä ry Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leireillämme käy vuosittain noin 3 000 lasta ja nuorta. Työllistämme noin 150 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme tukevat Veikkaus sekä pääkaupunkiseudun kunnat. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.