Aika: 10.07.2017 - 16.07.2017
Paikka: Eurajoen kristillinen opisto

Juuret antaa siivet!

Somalialaisten lasten ja nuorten oman kielen ja kulttuurin kurssilla päästään opiskelemaan somalian kieltä ja viettämään kesäpäiviä järvimaiseman äärellä. Kurssipaikan pihalla on tilaa temmeltää ja tutustua uusiin ystäviin. Kurssilla tutustut uusiin tuttaviin eri puolilta Suomea.

Leiriviikon aikana tutustutaan Somalian kulttuuriin ja historiaan sekä maantieteeseen. Somalian kieli tulee tutuksi oman kielen oppitunneilla, joiden aikana päästään kuuntelemaan esimerkiksi vanhoja somalialaisia kansanlauluja.

Kurssi on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä ne hakijat, joilla ei koulussaan ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 75 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen kokoontumispaikalta kurssipaikalle Eurajoelle. Matkat kokoontumispaikalle jokainen osallistuja maksaa itse.

Voit tulostaa somaliankielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Kurssille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilta.

Tiedustelut: toimisto@kesalukioseura.fi, p. 09-6860770

Hakuaika kurssille päättyy 5.5.2017.