Kesälukioseura ry: Kurdilasten kurssi

Milloin

26.07.2017 - 01.08.2017    
Koko päivä

Missä

Honkiniemen kurssi- ja leirikeskus
Honkiniementie 150, Ähtäri, 63700

Event Type

Kartta latautuu...

Juuret antaa siivet!

Kurdien oman kielen ja kulttuurin kurssilla päästään opiskelemaan kurdin kieltä ja viettämään kesäpäiviä yhdessä. Kurssipaikan keittiö hurmaa herkuillaan ja piha tarjoaa mahdollisuuden erilaisille pihapeleille. Iltoja voidaan viettää leirinuotion äärellä.

Kurssin aikana lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan elämään Kurdistanissa. Musiikki ja taide ovat tärkeässä osassa kurssilla. Vapaa-ajalla liikutaan ja pelaillaan yhdessä muiden kanssa. Viimeisen illan kruunaa loppujuhla.

Kurssi on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä ne hakijat, joilla ei koulussaan ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 75 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen Seinäjoen rautatieasemalta kurssipaikalle Ähtäriin. Matkat kokoontumispaikalle jokainen osallistuja maksaa itse.

Voit tulostaa kurdinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Kurssille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilta.

Tiedustelut: toimisto@kesalukioseura.fi, p. 09-6860770

Hakuaika kurssille päättyy 5.5.2017.