Kesälukioseura ry: Afganistanilaisten lasten leiri

Aika: 13.06.2022 - 19.06.2022
Paikka: Nuorisokeskus Anjala

Voimaa vahvoista juurista!

Afganistanilaistaustaisten lasten omakielisellä leirillä lapset pääsevät tutustumaan omiin juuriinsa ja muihin samantaustaisiin lapsiin. Leiri tukee lapsen kulttuuri-identiteetin kehittymistä ja hyvinvointia.

Kulttuuriin tutustumisen ja kielen oppimisen lisäksi leirillä liikutaan, leikitään, lauletaan ja tehdään käsitöitä. Nuorisokeskus Anjala tarjoaa viihtyisät puitteet niin sisä- kuin ulkopuuhiinkin. Leiriohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat kokeneet omakieliset ohjaajat.

Leiri on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä hakijat, joilla ei koulussa ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 90 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää bussikuljetuksen Helsingistä kurssipaikalle Anjalaan (Kouvolaan). Yhteiskuljetus on osallistujille maksuton.

Voit tulostaa darinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita Kesälukioseuran sivuilta. Leirille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilla.

Tiedustelut: toimisto(at)kesalukioseura.fi, p. 050 308 5711

Hakuaika leirille päättyy 24.5.2022.