Osoite: Yli-Rantalantie 39, 34180 Länsi-Teisko


Kurun leirikeskus sijaitsee Länsi-Teiskon kylässä Ylöjärvellä, 45 km Tampereelta pohjoiseen.  Tunnelmallisessa maalaisympäristössä Näsijärven rannalla oleva leiripaikka luo upeat puitteet uusille elämyksille.

Leirikeskuksen sydän on telttakylä, jossa leiriläiset majoittuvat suuriin, 8-10 hengen telttoihin. Teltat on varustettu kaksinkertaisilla katoilla ja maasta korotetuilla puupohjilla. Leirikeskuksen alueella on kaksi kenttää ulkopelejä varten. Oma ranta, kaksi saunaa ja iso laituri tarjoavat hyvät puitteet uimahetkiin. Rannan lähettyvillä on myös nuotiopaikka yhteisiä iltanuotiohetkiä varten.

Kurun leirikeskuksen erikoisuus ovat eläimet, jotka asustelevat leirikeskuksen alueella omissa aitauksissaan kesän ajan. Viime kesinä leireillä on ollut lampaita ja kaneja. Leiriläiset pääsevät halutessaan mukaan eläimiä hoitamaan.

Vanhaan navettaan on kunnostettu pelisali jossa voi ryhtyä sählymatsiin tai vaikka pistää tanssit pystyyn. Mäkituvalla on hyvät mahdollisuudet askarteluun, lautapelailuun, lukemiseen, pingikseen, pöytäfutikseen ja taideprojekteihin. Huvikummussa vietämme yhteisiä iltahetkiä laulaen, rentoutuen ja tarinoiden. Päärakennuksesta löytyy mm. ruokailutilat.

Vuonna 2020 Kurussa järjestetään kolmetoista kesäleiriä, joista kymmenen on lastenleirejä (6-8 ja 7-12v) ja kolme nuortenleirejä (11-14/12-15v/14-17v). Kesällä 2020 järjestämme kaksi uutta teemaleiriä: TAIDELEIRI ja SPORTTILEIRI! Kaikilta yli viiden päivän leireltämme tehdään retki Särkänniemen huvipuistoon.

Meidät löydät kotisivujemme lisäksi myös Facebookista ja Instagramista!

Haku leireille tapahtuu kotisivuiltamme nettilomakkeella.

Täältä löydät leirivideomme!

Tulevat leirit

  • Ei tapahtumia tässä paikassa