Parasta Lapsille ry: perheleiri I - haku päättynyt

Aika: 06.06.2016 - 11.06.2016
Paikka: Lomakeskus Pukkila

Monikulttuurinen perheleiri

Leireillä tehdään yhdessä kivoja asioita: pelataan ja leikitään ulkona, askarrellaan, tutustutaan uusiin ihmiisin, ollaan yhdessä ja nautitaan kesästä. Perheleirit järjestetään Lomakeskus Pukkilassa Virroilla ja Urheiluopisto Kisakeskuksessa Fiskarsissa. Lomakeskukset sijaitsevat keskellä kaunista luontoa ja tarjoavat hyvät tilat leiripäivien viettämiseen sekä ulkona että sisällä.

Leirin ohjelmasta huolehtivat Parasta Lapsille järjestön vapaaehtoiset yhdessä leirin johtajan kanssa. Perheleirillä vanhemmat huolehtivat omista lapsistaan. Vapaaehtoiset eivät ole lastenhoitajia, vaan he vastaavat leiripäivien ohjelmasta.

Kuka voi hakea leirille?

Perheleirit on tarkoitettu perheille, joissa lapset ovat 0–16-vuotiaita. Hakijat leireille valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein. Etusijalla ovat uudet hakijat ja ne perheet, joille ei ole myönnetty Ray:n lomatukea edellisenä vuonna.

Perheleirille hakee perheitä ympäri Suomea. Perheleirit ovat kohtaamisen paikkoja, joissa erilaisilla perheillä on mahdollisuus tutustua toisiinsa. Parasta Lapsille -järjestön perheleireillä on ihmisiä erilaisista kulttuuritaustoista: on kantasuomalaisia, maahanmuuttajia sekä kahden kulttuurin perheitä. Kaikille Parasta Lapsille -perheleireille ovat tervetulleita myös yhden aikuisen perheet, vaikkei sitä erikseen ole leirin kohdalla mainittu.

Lue lisää perheleireistä omilta sivuiltamme ja hae mukaan!

Hinnat:

Aikuiset 100 €
Lapset 6-16 v 50 €
Lapset 2-5 v 20 €

Leirille tulevat maksavat oman matkansa Tampereen rautatieasemalle, mistä on hintaan sisältyvä yhteiskuljetus leiripaikkaan. Hinnat sisältävät myös täysihoidon, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen.

”Leiri oli ihana hengähdystauko arkeen. Pääsi pois ruuan laittamisesta ja siivouksesta. Todella mukavat leiriläiset ja ohjaajat ja kiva ohjelma!”

Tiedustelut: Parasta Lapsille ry, p. 09 350 8630
Lisätietoja + hakemukset perheleireille.

Hakemukset 31.3. mennessä.