Parasta Lapsille ry: Luontoa ja seikkailua - nuorten leiri (13–15 v.)

Aika: 16.07.2018 - 21.07.2018
Paikka: Lomakeskus Pukkila

Nuorten seikkailu- ja luontoleiri 13-15-vuotiaille (5 vrk)

Parasta Lapsille -leirit tarjoavat lapsille ja nuorille kesälomaviikon kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa. Ohjaajana leirillä toimivat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirijohtajan kanssa. Leirit kestävät 4–5 vuorokautta ja vaikka ne ovatkin täynnä toimintaa, mukaan mahtuu myös rauhallista yhdessäoloa.

Tavoitteenamme on tarjota lapsille iloinen ja huoleton leiriviikko. Leirillä lapset saavat ohjaajilta ennen kaikkea huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Leiriohjelma koostuu monenlaisesta tekemisestä. Leirillä pelaillaan, askarrellaan, järjestetään hauskaa iltaohjelmaa… Leiriohjelmasta vastaa leirijohtaja yhdessä muiden ohjaajien kanssa, mutta myös lapset ja nuoret pääsevät osallistumaan ohjelman suunnitteluun.

Kuka voi hakea leirille?

Leirille voivat hakea 13-15-vuotiaat nuoret, joilla on taitoja olla ja toimia isossa lapsiryhmässä. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella, joissa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne. Leirille hyväksytyiltä hakijoilta, joilla ei ole perusteita Veikkauksen tukemaan leirihintaan, peritään 100 %:n leirimaksu. Vapaita leiripaikkoja voi tiedustella vielä hakuajan jälkeenkin.

Lue lisää lasten ja nuorten leireistä ja täytä sähköinen leirihakemus.

Veikkauksen tukema hinta

5 vrk: 70 €, sisarus 60 €
Kuljetus Tampereelta 25 €, Helsingistä 40 €

Leirihinta sisältää täysihoidon (majoitus, 5 ateriaa päivässä), tapaturmavakuutuksen ja mukavan leiriohjelman yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa.

”Toivon, että pääsen uudestaan, oli paras leiri 4ever”

Tiedustelut: Parasta Lapsille ry, p. 09 350 8630
Lisätiedot + hakemukset lasten ja nuorten leireille.