Seikkailuleiri 13-15-v. nuoret Pk-seutu, Kanta-Häme, Pirkanmaa I 22.-27.7.2019 I Parasta Lapsille ry

Aika: 22.07.2019 - 27.07.2019
Paikka: Lomakeskus Pukkila

Seikkailuleiri PK-seudun, Hämeenlinnan ja Pirkanmaan 13-15-v. nuorille (5 vrk)

Parasta Lapsille -leirillä lapset ja nuoret saavat lomaviikon kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa. Leiriä ohjaavat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirivastaavan kanssa. Leirin kesto on 5 vuorokautta.

Leirin aikana tehdään patikointiretki Helvetinjärven kansallispuistoon, jossa yövytään yksi yö.

Leirillä retkeillään, uidaan, saunotaan, pelaillaan, syödään, nukutaan ja järjestetään hauskaa iltaohjelmaa. Leiriohjelma on monipuolista, ja nuoret pääsevät osallistumaan ohjelman suunnitteluun.

Iloisen ja huolettoman leiriviikon aikana jokainen lapsi saa ohjaajilta huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Kuka voi hakea leirille?

Leirille voivat hakea 13-15-vuotiaat nuoret, jotka toimivat itsenäisesti isossa ryhmässä ja suoriutuvat itse arjen perusasioissa. Leirillä on tavallisesti 37 lasta. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella, joissa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne. Valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla on Veikkauksen edellyttämät perusteet saada leiripaikka tuetulla hinnalla. Hakijoille, joilla ei ole Veikkauksen edellyttämiä perusteita, leirihinta on korkeampi. Lisätietoja saat Parasta Lapsille -toimistosta. Vapaita leiripaikkoja voi tiedustella vielä hakuajan jälkeenkin.

Veikkauksen tukema hinta

5 vrk: 70 €, sisarus 60 €. Leirihinta sisältää täysihoidon, tapaturmavakuutuksen ja mukavan leiriohjelman yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa.

Bussikuljetus Helsingistä, Hämeenlinnasta, Tampereelta, kyytiin pääsee myös matkan varrelta.
Lue lisää nuorten leiristä

”Toivon, että pääsen uudestaan, oli paras leiri 4ever”

Tiedustelut: Parasta Lapsille ry, p. 09 350 8630
Lisätiedot + hakemukset lasten ja nuorten leireille.