Lyhty-17 (7-16 v.)

Aika: 22.06.2017 - 25.06.2017
Paikka: Lasten lomakoti

Pelastusarmeijan partiolaisten 100-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestetään juhlaleiri Lyhty-17 juhannuksena 22.-25.6. Vihdin Nummelassa, lasten lomakodilla.

Pelastusarmeijan partiolaiset Suomessa täyttävät 100 vuotta, ja sen kunniaksi haluamme kutsua sinut juhannuksena tutustumaan partioon. Leirillä opitaan uusia taitoja, yövytään teltassa, leikitään, lauletaan ja seikkaillaan.

Leiriohjelma

Leirillä saat tutustua erilaisiin vesiaktiviteeteihin, kädentaitoihin ja luonnossa liikkumiseen sekä tietysti uusiin ystäviin. 7-11-vuotiaille lapsille ja 12-16-vuotiaille nuorille oma, partiohenkinen ohjelmansa.

Leirin hinta

7-11-vuotiaille leiri on 60 euron hintainen, 12-16-vuotiaille 40 euroa. Leirien hinnat sisältävät RAY:n tuen. Leiripaikat myönnetään sosiaalisen, taloudellisen ja terveydellisen tilanteen mukaan. Ilman perusteita (eli ilman RAY:n tukea) leirin hinta on jopa kaksinkertainen.

Leirille hakeminen

Leireille hakeminen tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella. Tarvittaessa lähetämme paperihakemuksen postitse kotiin täytettäväksi. Vahvistamme hakemuksen saapumisen ja lähetämme hyväksymiskirjeen ja laskun sähköpostitse. Ennen leiriä lähetetään vielä leirikirje postitse kotiin. Leiripaikkaa kannattaa hakea ajoissa!

Tuen hakeminen leirimaksuun

Tukea leirimaksuun voi hakea oman alueen sosiaalitoimistosta, ja erityistapauksissa pyrimme aina löytämään rahoituksen, jos leiripaikalle on todellinen tarve. Saman perheen lapsille myönnetään 25€ sisarusalennus toisesta lapsesta alkaen. Kaikkien leirien hintaan sisältyy yhteiskuljetus Helsingistä. 

Leiristä saat lisätietoa sähköpostitse: nummela.lomakoti@pelastusarmeija.fi tai soittamalla p. 045 657 9356