Leirikesän Loppiaisleiri 2017 (ma 2.1.2017 - pe 6.1.2017)

Aika: 02.01.2017 - 06.01.2017
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Talvileirit – talven todellinen loma

Leirikesän talvileireillä lomaillaan silloin, kun koulu on kiinni! Tarkemmin sanottuna vuoden vaihteen ympärillä ja Etelä-Suomen hiihtolomaviikolla.

Talvileireillä nukutaan sisätiloissa ja nautitaan tekemisen meinigistä niin ulkona kuin sisälläkin. Majoitustiloissa on patjat, joten omaa makuualustaa ei tarvita. Sen sijaan makuupussi, aluslakana ja tyynyliina ovat tarpeelliset. Päivittäin syödään neljästi leirin oman keittiön valmistamaa ruokaa. Leirin aikana peseydytään isossa rantasaunassa tai pienemmässä sisäsaunassa kunnolla kahdesti.

Leirin onnistumisesta ja turvallisuudesta huolehtii osaava, kokenut leirihenkilökunta. Jokaisella leirillä on muutamia ”bronttoja”, eli yläkouluikäisiä Leirikesäkonkareita nuorempien tukena.

Leirikesän Loppiaisleiri 2017 (ma 2.1. - pe 6.1.2017)

Leirikesän Loppiaisleiri 2017 on talvikauden toinen 4 vuorokauden mittainen yöleiri. Tälle leirille otamme myös bronttoja (B) ja kehitysvammaisia leiriläisiä (K).

  • Leirille voi kulkea omalla autolla tai maksullisella yhteiskuljetuksella (13 EUR/yksi suunta) Helsingin keskustasta
  • Hakuaika leirille alkaa tiistaina 1.11.2016 klo 10.00, leirille haetaan paperilomakkeella tai verkkohakemuksella
  • Leirille voi osallistua RAY-alennuksella tai omakustannehinnalla
    • alk. 92 – 158 EUR (RAY-alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet RAY:n tukea.
    • Hinnaston ja lisää tietoa RAY-alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Tämän leirin tapahtumasivu Leirikesän omilla verkkosivuilla: klikkaa tästä

Siirry täyttämään leirihakemus Leirikesän verkkosivuille


Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10:00 – 15:00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista:

 Leirikesä Facebookissa

Leirikesä Instagramissa

Leirikesä YouTubessaLeirikesä Google+ -palvelussaLeirikesä TwitterissäLeirikesän esitteet Issuu -palvelussa

 

 

Leirikesä ry Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leireillämme käy vuosittain yli 1 600 lasta ja nuorta. Työllistämme lähes 100 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme tukee Raha-automaattiyhdistys (RAY) sekä pääkaupunkiseudun kunnat. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.