Aika: 25.07.2020 - 31.07.2020
Paikka: Kurun leirikeskus

Kurun kesäleiri 9.1

Ikäryhmä: 7-12-vuotiaat
Ajankohta: lauantai 25.7 – perjantai 31.7 (7 päivää)
Yhteiskuljetus: Leiribussi Helsingistä. Aikataulu, pysäkit ja hinnat 1.2 lähtien leirikuljetukset-sivulla
Leirin hinta: Tuettu hinta 157, omakustannehinta 314€ (sisaralennus -15€/sisarus)
Lue lisää leireistämme: Tietoa leireistä
Leirihaku: HAE LEIRILLE!

Kurun kesäleirit kesällä 2020

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun Kesäleiri, järjestää vuosittain kesäleirejä Kurun leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Tunnelmallinen maalaisympäristö Näsijärven rannalla luo upeat puitteet uusille elämyksille ja hauskoille leiripäiville. Jokaiselta yli viiden päivän leiriltä teemme retken Särkänniemeen.

Valtaosa leireistämme on 6-12 -vuotiaille suunnattuja lastenleirejä, jonka lisäksi järjestämme nuortenleirejä 11-14, 12-15 sekä 14-17 -vuotiaille. Kesällä 2020 järjestämme kaksi uutta teemaleiriä: TAIDELEIRI ja SPORTTILEIRI! Leirit ovat pituudeltaan 4-7 päivää, ja leiriläiset yöpyvät leiriviikon suurissa 4-10 hengen teltoissa. Ohjaajatiimi ja noin 20-50 leiriläisen porukka pysyy samana koko leirin ajan, mikä takaa turvallisen leiriviikon ja mainion yhteishengen.

Mistä on Kurun kesäleirit tehty? Uusista ja vanhoista kavereista, tutuista ja turvallisista ohjaajista, omalla uimarannalla polskimisesta, leirikeskuksen lampaiden ja kanien silittelystä, nauruhermoja kutkuttavista ohjelmanumeroista, pelailusta, iltanuotiolla fiilistelystä, viimeisen illan diskoilusta ja Särkänniemen retkestä! Leirien monipuolisen ohjelman suunnittelevat ja toteuttavat ammattitaitoiset ohjaajatiimit. Jokainen leiri on erilainen ja leiriohjelmaa muokataan leiriläisten toiveita kuunnellen.

Ilmoittautuminen Kurun kesäleireille nettisivuillamme:

HAE LEIRILLE!

 

Seuraa kesäleirielämää somessamme:

 

#kurunkesäleiri #kesä #kesä2020 #kesäleirit2020 #kesäleiri #kesäleirit#lastenleiri #lastenleirit #lastenleireillä #nuortenleiri #nuortenleirit #suomenkesä #leiri #yöleiri #yöleirit #veikkauksentuella #veikkaus #tuettuloma #tuettuleiri #leirihommia #lomahommia #tekemistä #tekemistälomalle