Kurun kesäleiri 7 Nuortenleiri / ma-la 17.7.−22.7. /  12-15v. / Yhteiskuljetus Tampereelta

Aika: 17.07.2023 - 22.07.2023
Paikka: Kurun leirikeskus, Länsi-Teisko Ylöjärvi

Kurun kesäleiri 7 Nuortenleiri

Ajankohta: ma-la 17.7.−22.7. (6 päivää)

Ikäryhmä: 12-15v.

Leirin hinta: Tuettu hinta 162€, omakustannehinta 324€ (sisaralennus -15€/sisarus)

Yhteiskuljetus: Leiribussi Tampereelta. Aikataulu, pysäkit ja hinnat leirikuljetukset-sivulla

Lue lisää leireistämme: Tietoa leireistä

Leirihaku: HAE LEIRILLE!

 

Kurun nuortenleirit on kesän paras tapa viettää kesäviikko – luvassa hauskaa seuraa, rentoa ohjelmaa ja Särkänniemen reissu! Lastenleireihin verrattuna nuortenleireillä on enemmän valinnanvaraa leiriohjelmasta ja paljon vapaa-aikaa jutteluun, pelailuun ja yhdessä oleskeluun. Kurun nuortenleirien legendaarisia ohjelmia ovat mm. tunnelmalliset iltanuotiot, leiriläisten yhteistyökykyjä testaava ja hauska Pakohuone-leirikaste sekä koko leiriviikon päättävät festarit!

 

Kurun kesäleirit 2023

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun Kesäleiri, järjestää vuosittain kesäleirejä leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Tunnelmallinen maalaisympäristö Näsijärven rannalla luo upeat puitteet uusille elämyksille ja hauskoille leiripäiville. Jokaiselta yli viiden päivän leiriltä teemme retken Särkänniemeen.

Valtaosa leireistämme on 6-12 -vuotiaille suunnattuja lastenleirejä, jonka lisäksi järjestämme nuortenleirejä 11-14, 12-15 sekä 14-17 -vuotiaille. Kesällä 2023 järjestämme kolme teemaleiriä: LUONTOLEIRI, TAIDELEIRI ja SPORTTILEIRI! Leirit ovat pituudeltaan 4-7 päivää, ja leiriläiset yöpyvät leiriviikon suurissa 4-10 hengen teltoissa. Ohjaajatiimi ja noin 20-50 leiriläisen porukka pysyy samana koko leirin ajan, mikä takaa turvallisen leiriviikon ja mainion yhteishengen.

Mistä on Kurun kesäleirit tehty? Uusista ja vanhoista kavereista, tutuista ja turvallisista ohjaajista, omalla uimarannalla polskimisesta, leirikeskuksen lampaiden ja kanien silittelystä, nauruhermoja kutkuttavista ohjelmanumeroista, pelailusta, iltanuotiolla fiilistelystä, viimeisen illan diskoilusta ja Särkänniemen retkestä! Leirien monipuolisen ohjelman suunnittelevat ja toteuttavat ammattitaitoiset ohjaajatiimit. Jokainen leiri on erilainen ja leiriohjelmaa muokataan leiriläisten toiveita kuunnellen.

Ilmoittautuminen Kurun kesäleireille nettisivuillamme:
HAE LEIRILLE!

Seuraa kesäleirielämää somessamme:

#kurunkesäleiri #kesä #kesä2023 #kesäleirit2023 #kesäleiri #kesäleirit#lastenleiri #lastenleirit #lastenleireillä #nuortenleiri #nuortenleirit #suomenkesä #leiri #yöleiri #yöleirit #veikkauksentuella #veikkaus #tuettuloma #tuettuleiri #leirihommia #lomahommia #tekemistä #tekemistälomalle