Aika: 30.06.2019 - 03.07.2019
Paikka: Kurun leirikeskus

Kurun kesäleiri 5.1

Ikäryhmä: 6–8-vuotiaat
Ajankohta: sunnuntai 30.6 – keskiviikko 3.7 (4 päivää)
Yhteiskuljetus: Ei yhteiskuljetusta (tulomatkan leirille voi taittaa kesäleirin 5.2 yhteiskuljetuksessa, joka kulkee Helsingistä leirikeskukseen. Aikataulu, pysäkit ja hinnat leirikuljetukset-sivulla).
Leirin hinta: 105€ (sisaralennus -15€/sisarus, ilman Veikkauksen alennusta kaksinkertainen omakustannehinta)
Ilmoittautuminen ja lisätietoa: kurunkesaleiri.com

Kurun kesäleiri 5.1 on neljän päivän leiri, joka on tarkoitettu ensikertalaisille ja nuoremmille leiriläisille. Leirillä ensisijaista on turvallinen ja kannustava ympäristö sekä hauskat leireilykokemukset. Leirillä ei ole omaa yhteiskuljetusta (tulomatkan leirille voi taittaa Helsingistä tulevassa kesäleirin 5.2 yhteiskuljetuksessa). Tältä leiriltä ei ole matkaa Särkänniemeen.

Kurun kesäleirit kesällä 2019

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun Kesäleiri, järjestää vuosittain 10 perinteistä kesäleiriä Kurun leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Tunnelmallinen maalaisympäristö Näsijärven rannalla luo upeat puitteet uusille elämyksille ja hauskoille leiripäiville. Jokaiselta yli viiden päivän leiriltä teemme retken Särkänniemeen.

Valtaosa leireistämme on 6-12 -vuotiaille suunnattuja lastenleirejä, jonka lisäksi järjestämme nuortenleirejä 12-14 vuotiaille sekä 15-17 -vuotiaille. Leirit ovat pituudeltaan 4-7 päivää, ja leiriläiset yöpyvät leiriviikon suurissa 4-10 hengen teltoissa. Ohjaajatiimi ja noin 20-50 leiriläisen porukka pysyy samana koko leirin ajan, mikä takaa turvallisen leiriviikon ja mainion yhteishengen.

Mistä on Kurun kesäleirit tehty? Uusista ja vanhoista kavereista, tutuista ja turvallisista ohjaajista, omalla uimarannalla polskimisesta, leirikeskuksen lampaiden ja kanien silittelystä, nauruhermoja kutkuttavista ohjelmanumeroista, pelailusta, iltanuotiolla fiilistelystä, viimeisen illan diskoilusta ja Särkänniemen retkestä! Leirien monipuolisen ohjelman suunnittelevat ja toteuttavat ammattitaitoiset ohjaajatiimit. Jokainen leiri on erilainen ja leiriohjelmaa muokataan leiriläisten toiveita kuunnellen.

Ilmoittautuminen Kurun kesäleireille osoitteessa kurunkesaleiri.com
Seuraa kesäleirielämää somessamme:

 

#kurunkesäleiri #kesä #kesä2019 #kesäleirit2019 #kesäleiri #kesäleirit#lastenleiri #lastenleirit #lastenleireillä #nuortenleiri #nuortenleirit #suomenkesä #leiri #yöleiri #yöleirit #veikkauksentuella #veikkaus #tuettuloma #leirihommia #lomahommia #tekemistä #tekemistälomalle #parastajustnyt #parasta #kohtaonkesä #kohtaonkesäloma #? #?️