Kurun kesäleiri 5.1 Junnuleiri / ma-to 4-7.7 /  6-8v. / Yhteiskuljetus Helsingistä (vain meno leirille)

Aika: 04.07.2022 - 07.07.2022
Paikka: Kurun leirikeskus, Länsi-Teisko Ylöjärvi

Kurun kesäleiri 5.1

Ajankohta: ma-to 4-7.7 (4 päivää)

Ikäryhmä: 6-8v.

Leirin hinta: Tuettu hinta 120€, omakustannehinta 240€ (sisaralennus -15€/sisarus)

Yhteiskuljetus: Vain yksisuuntainen leiribussi Helsingistä leirille, ei paluukuljetusta. Aikataulu, pysäkit ja hinnat leirikuljetukset-sivulla

Lue lisää leireistämme: Tietoa leireistä

Leirihaku: HAE LEIRILLE!

 

Kurun kesäleirin Junnuleiri 5.1 on neljän päivän leiri, joka on tarkoitettu ensikertalaisille ja nuoremmille leiriläisille. Leirillä ensisijaista on turvallinen ja kannustava ympäristö sekä hauskat leireilykokemukset. Leirillä ei ole omaa yhteiskuljetusta (menomatkan leirille voi taittaa Helsingistä tulevassa kesäleirin 5.2 yhteiskuljetuksessa, ei paluukuljetusta). Tältä leiriltä ei ole matkaa Särkänniemeen.

Samanaikaisesti leirikeskuksessa järjestetään 8-12-vuotiaille suunnattu seitsemän päivän leiri 5.2. Leirit 5.1 ja 5.2 ovat hyvä mahdollisuus nuoremmille ja vanhemmille sisaruksille viettää yhteistä leiriä niin, että nuoremmille leiriviikko on vähän lyhyempi kuin vanhemmille sisaruksille.

 

Kurun kesäleirit 2022

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun Kesäleiri, järjestää vuosittain kesäleirejä leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Tunnelmallinen maalaisympäristö Näsijärven rannalla luo upeat puitteet uusille elämyksille ja hauskoille leiripäiville. Jokaiselta yli viiden päivän leiriltä teemme retken Särkänniemeen.

Valtaosa leireistämme on 6-12 -vuotiaille suunnattuja lastenleirejä, jonka lisäksi järjestämme nuortenleirejä 11-14, 12-15 sekä 14-17 -vuotiaille. Kesällä 2022 järjestämme kaksi teemaleiriä: TAIDELEIRI ja SPORTTILEIRI! Leirit ovat pituudeltaan 4-7 päivää, ja leiriläiset yöpyvät leiriviikon suurissa 4-10 hengen teltoissa. Ohjaajatiimi ja noin 20-50 leiriläisen porukka pysyy samana koko leirin ajan, mikä takaa turvallisen leiriviikon ja mainion yhteishengen.

Mistä on Kurun kesäleirit tehty? Uusista ja vanhoista kavereista, tutuista ja turvallisista ohjaajista, omalla uimarannalla polskimisesta, leirikeskuksen lampaiden ja kanien silittelystä, nauruhermoja kutkuttavista ohjelmanumeroista, pelailusta, iltanuotiolla fiilistelystä, viimeisen illan diskoilusta ja Särkänniemen retkestä! Leirien monipuolisen ohjelman suunnittelevat ja toteuttavat ammattitaitoiset ohjaajatiimit. Jokainen leiri on erilainen ja leiriohjelmaa muokataan leiriläisten toiveita kuunnellen.

Ilmoittautuminen Kurun kesäleireille nettisivuillamme:
HAE LEIRILLE!

Seuraa kesäleirielämää somessamme:

#kurunkesäleiri #kesä #kesä2022 #kesäleirit2022 #kesäleiri #kesäleirit#lastenleiri #lastenleirit #lastenleireillä #nuortenleiri #nuortenleirit #suomenkesä #leiri #yöleiri #yöleirit #veikkauksentuella #veikkaus #tuettuloma #tuettuleiri #leirihommia #lomahommia #tekemistä #tekemistälomalle