Aika: 08.06.2019 - 14.06.2019
Paikka: Kurun leirikeskus

Kurun kesäleiri 2

Ikäryhmä: 712-vuotiaat
Ajankohta: lauantai 8.6 – perjantai 14.6 (7 päivää)
Yhteiskuljetus: Leiribussi Jyväskylästä. Aikataulu, pysäkit ja hinnat leirikuljetukset-sivulla
Leirin hinta: 152€ (sisaralennus -15€/sisarus, ilman Veikkauksen alennusta kaksinkertainen omakustannehinta)
Ilmoittautuminen ja lisätietoa: kurunkesaleiri.com

Kurun kesäleirit kesällä 2019

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun Kesäleiri, järjestää vuosittain 10 perinteistä kesäleiriä Kurun leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Tunnelmallinen maalaisympäristö Näsijärven rannalla luo upeat puitteet uusille elämyksille ja hauskoille leiripäiville. Jokaiselta yli viiden päivän leiriltä teemme retken Särkänniemeen.

Valtaosa leireistämme on 6-12 -vuotiaille suunnattuja lastenleirejä, jonka lisäksi järjestämme nuortenleirejä 12-14 vuotiaille sekä 15-17 -vuotiaille. Leirit ovat pituudeltaan 4-7 päivää, ja leiriläiset yöpyvät leiriviikon suurissa 4-10 hengen teltoissa. Ohjaajatiimi ja noin 20-50 leiriläisen porukka pysyy samana koko leirin ajan, mikä takaa turvallisen leiriviikon ja mainion yhteishengen.

Mistä on Kurun kesäleirit tehty? Uusista ja vanhoista kavereista, tutuista ja turvallisista ohjaajista, omalla uimarannalla polskimisesta, leirikeskuksen lampaiden ja kanien silittelystä, nauruhermoja kutkuttavista ohjelmanumeroista, pelailusta, iltanuotiolla fiilistelystä, viimeisen illan diskoilusta ja Särkänniemen retkestä! Leirien monipuolisen ohjelman suunnittelevat ja toteuttavat ammattitaitoiset ohjaajatiimit. Jokainen leiri on erilainen ja leiriohjelmaa muokataan leiriläisten toiveita kuunnellen.

Ilmoittautuminen Kurun kesäleireille osoitteessa kurunkesaleiri.com
Seuraa kesäleirielämää somessamme:

 

#kurunkesäleiri #kesä #kesä2019 #kesäleirit2019 #kesäleiri #kesäleirit#lastenleiri #lastenleirit #lastenleireillä #nuortenleiri #nuortenleirit #suomenkesä #leiri #yöleiri #yöleirit #veikkauksentuella #veikkaus #tuettuloma #leirihommia #lomahommia #tekemistä #tekemistälomalle #parastajustnyt #parasta #kohtaonkesä #kohtaonkesäloma #? #?️