Aika: 13.06.2021 - 19.06.2021
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Kiljavan Leirikesä 2021

Kiljavan Leirikesä on jo yli 50 vuoden ajan Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa luonnon helmassa järjestetty suosittu ja perinteinen lasten kesäleiri. Leirille pääsee omalla autolla tai yhteisellä bussikuljetuksella Helsingin keskustasta.

Kiljavan kesäleirit Hyvinkäällä on tarkoitettu noin 7–12 -vuotiaille lapsille. Lasten lisäksi noin 13–15 -vuotiaat nuoret voivat osallistua leirille erityisessä brontto -ryhmässä.

Noin 7–14 -vuotiaat kehitysvammaiset lapset voivat osallistua monelle Kiljavan kesäleirille omassa ryhmässään ja lapset jotka tarvitsevat leiriavustajan tukea, voivat osallistua lähes kaikille Kiljavan kesäleireille.

Kiljavan kesäleireillä ollaan vuorokauden ympäri ja niiden pituus on noin 3–6 vuorokautta.

Leirille voi osallistua Veikkauksen alennuksella tai omakustannehinnalla

  • hinnat alk. 122-175 EUR (Veikkauksen alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet Veikkauksen tukea.
  • Hinnaston ja lisää tietoa Veikkauksen alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Pieni Nuorten leiri:

Leirin kesto 6 vuorokautta (su-la). Leirillä ollaan ympäri vuorokauden leirin alusta loppuun. Leirillä yövytään yhdessä muiden kanssa teltassa tai sisällä leirikeskuksessa. Tekemistä ja ohjattua toimintaa on aamusta iltaan.

Leiri järjestetään lähellä Kiljavan leirikeskusta, mutta omalla UUTUN leirialueella. Leiri on vähän kuin perinteinen Nuorten leiri heinäkuussa, mutta osallistujia on yli puolet vähemmän, ohjelma on hieman erilaista, nuoret hoitavat oman osansa leirin puhdetöistä ja osa ohjelmasta on Kiljavan leirikeskuksen alueella.

Pieni Nuorten leiri on tarkoitettu pääosin noin 13–16 -vuotiaille yläkouluun siirtyville tai yläkoulussa oleville nuorille. Nuorille on omaa ohjelmaa Kiljavan leirikeskuksen alueella, mutta mikä leirissä on parasta – niin varsinaisesti Pienellä Nuorten leirillä ei ole alakoulussa olevia lapsia.

Leirin lapsiryhmät

Leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso koko hinnasto verkkosivuiltamme: www.leiri.fi/hinnat.

näet oman varauksen lopullisen hinnan yhteenvetosivulla aina ennen varauksen hyväksymistä

Tälle leirille osallistuu yhteensä yli 100 lasta. Jos leiri varataan täyteen, voit ilmoittautua jonoon odottamaan mahdollista peruutuspaikkaa.

Kiljavan Leirikesä leiri.fi -sivustolla


Aikataulut:

  • Leiri alkaa leirikeskuksessa su 13.6. klo 16:00 ja päättyy leirikeskuksessa la 19.6. klo 13:00
  • Leiribussi lähtee Helsingistä su 13.6. klo 15:00 ja palaa leirin päätyttyä samaan paikkaan Helsinkiin la 19.6. n. klo 14:00 (leiribussin lähtö- ja paluupaikka)
  • Leirin vierailupäivä la 19.6. klo 10:0013:00 (ajo-ohje leirille)

Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10:00 – 15:00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista: