Kiljavan Leirikesä 6 | su 8.7. - la 14.7.2018 | Leirikesä ry

Aika: 08.07.2018 - 14.07.2018
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Kiljavan Leirikesä® 2018 – maailman parhaita lastenleirejä!

Jokainen leiripäivä on täynnä kivaa ohjelmaa! Ohjaajat järjestävät leirillä paljon ohjelmia ja seikkailuja. Ohjelma voi olla salapoliisitehtävä, jossa leirikeskuksen alueella seikkailee erilaisia hahmoja ja leiriläiset pääsevät ratkaisemaan esimerkiksi kioskin kadonneen avaimen mysteerin! Ehkä ohjelmassa on fantasiaseikkailu Pokémonien maailmassa tai mahtavat leiriolympialaiset!

Perinteiseen leiriohjelmaan kuuluu tietysti myös makkaran tai vaahtokarkkien paistaminen nuotiolla, luonnossa retkeily ja uiminen. Leirin aikana pääsee saunomaan rantasaunassa, josta voi pulahtaa uimaan matalaan, hiekkapohjaiseen järveen. Kiljavan erikoisuuksiin kuuluvat kaksi kiipeilyseinää, kanootit, trampoliinit, korikiipeilypaikat, jousipyssyt ja muut kivat välineet.

Leirin onnistumisesta ja turvallisuudesta huolehtii osaava, kokenut leirihenkilökunta. Suurin osa leireistä on alakouluikäisille. Jokaisella leirillä on muutamia ”bronttoja”, eli yläkouluikäisiä Leirikesäkonkareita nuorempien tukena.

Kiljavan Leirikesä 6 (8.7.2017 - 14.7.2017)

Kiljavan Leirikesä 6 on 6 vuorokauden pituinen leiri. Tälle leirille otamme leiriläisten (L) lisäksi myös bronttoja (B), kehitysvammaisia (K) ja avustajallisia leiriläisiä (A).

  • Leirille voi kulkea omalla autolla tai maksullisella yhteiskuljetuksella (13 EUR/yksi suunta) Helsingin keskustasta
  • Leirille ilmoittaudutaan paperilomakkeella tai sähköisellä lomakkeella
  • Leirille voi osallistua Veikkauksen alennuksella tai omakustannehinnalla
    • alk. 105 – 155 EUR (Veikkauksen alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet Veikkauksen tukea.
    • Hinnaston ja lisää tietoa Veikkauksen alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Tämän leirin tapahtumasivu Leirikesän omilla verkkosivuilla: klikkaa tästä

Siirry ilmoittautumaan leirille Leirikesän verkkosivuilla

 

Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10:00 – 15:00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista:

 Leirikesä Facebookissa

Leirikesä Instagramissa

Leirikesä YouTubessaLeirikesä Google+ -palvelussaLeirikesä TwitterissäLeirikesän esitteet Issuu -palvelussa

 

 

Leirikesä ry Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leireillämme käy vuosittain noin 3 000 lasta ja nuorta. Työllistämme noin 150 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme tukevat Veikkaus sekä pääkaupunkiseudun kunnat. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.