Kiljavan Leirikesä 6 (10.-16.7.2016) - TILAA!

Aika: 10.07.2016 - 16.07.2016
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Kiljavan Leirikesä – kesän paras seikkailu

Leirikesän leirit Kiljavan leirikeskuksessa, Hyvinkäällä tarjoavat kesän parhaat seikkailut ja yhdessäolonhetket! Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Leirikesä tarjoaa leirejä kesäkuun alusta elokuun alkuun (6.6.-6.8.2016). Kesällä 2016 järjestetään yhteensä 14 leirijaksoa, jotka ovat pituudeltaan 3-6 vuorokautta. Leirit on tarkoitettu kaikille 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja leireille on mahdollisuus osallistua yhteisellä bussikuljetuksella.

Leirillä on tekemisen meininki! Kiipeilyseinä ja korikiipeily tarjoavat hurjapäille elämyksiä, melominen ja uiminen järvessä virkistävät hellepäivänä, seikkailuohjelmat vievät fantasiamaailmaan ja tarinoiden syvyyksiin. Leirillä voi opetella uuden taidon videokuvaus- tai huovutuskerhossa tai tutustua eläintenhoitoon leirillä olevien eläinten parissa.

Leirin onnistumisesta ja turvallisuudesta huolehtii osaava, kokenut leirihenkilökunta. Suurin osa leireistä on alakouluikäisille. Jokaisella leirillä on muutamia ”bronttoja”, eli yläkouluikäisiä Leirikesäkonkareita nuorempien tukena.

Kiljavan Leirikesä 6 (su 10.7. - la 16.7.2016)

Kiljavan Leirikesä 6 on 6 vuorokauden pituinen leiri. Tälle leirille otamme myös bronttoja (B), kehitysvammaisia (K) ja avustajallisia leiriläisiä (A).

  • Leirille voi kulkea omalla autolla tai maksullisella yhteiskuljetuksella (13 EUR/yksi suunta) Helsingin keskustasta
  • Hakuaika leirille alkaa torstaina 18.2.2016 klo 10.00, leirille haetaan paperilomakkeella tai verkkohakemuksella
  • Leirille voi osallistua RAY-alennuksella tai omakustannehinnalla
    • alk. 108 – 178 EUR (RAY-alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet RAY:n tukea.
    • Hinnaston ja lisää tietoa RAY-alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Tämän leirin tapahtumasivu Leirikesän omilla verkkosivuilla: klikkaa tästä

Siirry täyttämään leirihakemus Leirikesän verkkosivuille

Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10:00 – 15:00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista:

fb_kesaleirifiigytg+twitterissuu

 

 

Leirikesä ry Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leireillämme käy vuosittain yli 1 600 lasta ja nuorta. Työllistämme lähes 100 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme tukee Raha-automaattiyhdistys (RAY) sekä pääkaupunkiseudun kunnat. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.