Kiljavan Leirikesä 4-3 (ke 28.6. - la 1.7.2017)

Aika: 28.06.2017 - 01.07.2017
Paikka: Kiljavan leirikeskus

Kiljavan Leirikesä® 2017 – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesä tarjoaa leirejä kesäkuun alusta elokuun alkuun (5.6.-5.8.2016). Kesällä 2017 järjestetään yhteensä 14 leirijaksoa, jotka ovat pituudeltaan 4-7 päivää. Leirit on tarkoitettu kaikille 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja leireille on mahdollisuus osallistua yhteisellä bussikuljetuksella. Leirit järjestetään Kiljavan leirikeskuksessa, Hyvinkäällä.

Jokainen leiripäivä on täynnä kivaa ohjelmaa! Ohjaajat järjestävät leirillä paljon ohjelmia ja seikkailuja. Ohjelma voi olla salapoliisitehtävä, jossa leirikeskuksen alueella seikkailee erilaisia hahmoja ja leiriläiset pääsevät ratkaisemaan esimerkiksi kioskin kadonneen avaimen mysteerin! Ehkä ohjelmassa on fantasiaseikkailu Pokémonien maailmassa tai mahtavat leiriolympialaiset!

Leirillä tehdään myös perinteisiä asioita, kuten paistetaan makkaraa tai vaahtokarkkia nuotiolla. Kiljavalla voidaan retkeillä luonnossa ja uida omassa järvessä. Leirin aikana pääsee saunomaan rantasaunassa, josta voi pulahtaa uimaan matalaan, hiekkapohjaiseen järveen.

Kiljavan leirikeskuksessa on paljon tekemistä, kuten kaksi kiipeilyseinää, kanootteja, trampoliineja, jousipyssyjä, korikiipeilypaikkoja ja paljon pelivälineitä.

Leirin onnistumisesta ja turvallisuudesta huolehtii osaava, kokenut leirihenkilökunta. Suurin osa leireistä on alakouluikäisille. Jokaisella leirillä on muutamia ”bronttoja”, eli yläkouluikäisiä Leirikesäkonkareita nuorempien tukena.

Kiljavan Leirikesä 4-3 (28.6.2017 - 1.7.2017)

Kiljavan Leirikesä 4-2 on 3 vuorokauden pituinen leiri, jonka kanssa samaan aikaan Kiljavalla järjestetään myös toinen, pidempi leiri. Tälle leirille otamme myös avustajallisia leiriläisiä (A).

  • Leirille voi kulkea omalla autolla tai maksullisella yhteiskuljetuksella (13 EUR/yksi suunta) Helsingin keskustasta
  • Hakuaika leirille ke 1.2.2017 klo 10.00 alkaen, leirille haetaan paperilomakkeella tai verkkohakemuksella
  • Leirille voi osallistua RAY-alennuksella tai omakustannehinnalla
    • alk. 84 – 140 EUR (RAY-alennus). HUOMAA! Lopullinen leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso tarkemmat hinnat verkkosivuiltamme: www.leiri.fi. Esimerkkihinnassa on noin puolet RAY:n tukea.
    • Hinnaston ja lisää tietoa RAY-alennuksesta löydät Leirikesän verkkosivuilta

Tämän leirin tapahtumasivu Leirikesän omilla verkkosivuilla: ​klikkaa tästä​

Siirry täyttämään leirihakemus Leirikesän verkkosivuille

Lisää tietoa leireistä saat Leirikesän toimistolta toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00 – 15.00). Löydät Leirikesän myös monista sosiaalisen median palveluista:

fb_kesaleirifiigytg+twitterissuu

 

 

Leirikesä ry Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leireillämme käy vuosittain yli 1 600 lasta ja nuorta. Työllistämme lähes 100 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme tukee Raha-automaattiyhdistys (RAY) sekä pääkaupunkiseudun kunnat. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.