Kesälukioseura ry: Somalialaisten lasten leiri

Aika: 22.06.2020 - 28.06.2020
Paikka: Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto

Juuret antaa siivet!

Tervetuloa somalialaistaustaisten lasten ja nuorten leirille vahvistamaan somalin kielen taitoa ja viettämään kesäpäiviä järven rannalla!

Leirillä lapset pääsevät tutustumaan omiin juuriinsa ja muihin samantaustaisiin lapsiin. Leiri tukee lasta oman kielen ja kulttuurin säilyttämisessä.

Leiri on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä hakijat, joilla ei koulussaan ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 85 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen kokoontumispaikalta (Tampere) kurssipaikalle Ylöjärvelle. Matkat kokoontumispaikalle jokainen osallistuja maksaa itse. Kulkemiseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä Kesälukioseuran toimistoon. Pyrimme tekemään kaikkemme, että asuinpaikka ei olisi este osallistua leirille.

Voit tulostaa somalinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Leirille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilla.

Tiedustelut: toimisto(at)kesalukioseura.fi, p. 050 308 5711

Hakuaika leirille päättyy 31.5.2020.