Kesälukioseura ry: Somalialaisten lasten kurssi

Aika: 25.06.2019 - 01.07.2019
Paikka: Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto

Juuret antaa siivet!

Tervetuloa somalialaisten lasten ja nuorten kurssille vahvistamaan somalin kielen taitoa ja viettämään kesäpäiviä kauniissa kartanoympäristössä!

Leiriviikon aikana opitaan yhdessä somalin kieltä niin oppitunneilla kuin askartelun ja muun mukavan puuhailun lomassa. Somaliaan ja somalialaiseen kulttuuriin tutustutaan muun muassa vanhojen kansanlaulujen ja tarinoiden avulla.

Kurssipaikan pihalla on runsaasti tilaa liikkua ja leikkiä uusien ystävien kanssa. Viikon kruunaa viimeisen illan loppujuhla.

Kurssi on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä ne hakijat, joilla ei koulussaan ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 75 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen kokoontumispaikalta (Tampere) kurssipaikalle Ylöjärvelle. Matkat kokoontumispaikalle jokainen osallistuja maksaa itse.

Voit tulostaa somalinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Kurssille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilta.

Tiedustelut: toimisto (at) kesalukioseura.fi, p. 09-6860770

Hakuaika kurssille päättyy 3.5.2019. Kurssilla on vielä tilaa, hae heti!