Kesälukioseura ry: Myanmarilaisten lasten kurssi

Aika: 01.07.2019 - 07.07.2019
Paikka: Kuortinkartano

Juuret antaa siivet!

Myanmarilaisten lasten ja nuorten kurssilla päästään opiskelemaan burman kieltä ja viettämään mukavaa kesäistä leiriviikkoa yhdessä. Kurssin aikana tutustutaan burmalaisiin tarinoihin, maantietoon ja käsitöihin. Vapaa-ajalla nautitaan pihapeleistä vihreällä nurmella ja sateen sattuessa leikit onnistuvat myös ladossa.

Kurssin virallisena kielenä on burma, mutta myös kareninkieliset lapset ovat kurssille tervetulleita. Kuortinkartano tarjoaa turvallisen ympäristön elämyksille yhdessä vanhojen ja uusien tuttujen kanssa.

Kurssi on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä hakijat, joilla ei koulussa ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 75 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen Lahden rautatieasemalta kurssipaikalle Kuorttiin. Matkat kokoontumispaikalle jokainen osallistuja maksaa itse.

Voit tulostaa burman- tai kareninkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Kursseille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja kurssista Kesälukioseuran sivuilta.

Tiedustelut: toimisto (at) kesalukioseura.fi, p. 09-6860770.

Hakuaika kurssille päättyy 3.5.2019. Kurssilla on vielä tilaa, hae heti!