Kesälukioseura ry: Kurdilasten leiri

Aika: 23.07.2020 - 29.07.2020
Paikka: Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto

Juuret antaa siivet!

Kurditaustaisten lasten leirillä lapset pääsevät tutustumaan omiin juuriinsa ja muihin samantaustaisiin lapsiin. Leiri tukee lasta oman kielen ja kulttuurin säilyttämisessä.

Leiriohjelma sisältää monipuolisesti liikuntaa, musiikkia ja käsitöitä. Kurssikeskuksen ympäristö tarjoaa viihtyisät puitteet leikkeihin ja pihapeleihin.

Leiri on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä hakijat, joilla ei koulussaan ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 85 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen Tampereen rautatieasemalta kurssipaikalle Ylöjärvelle. Matkat Tampereelle jokainen osallistuja maksaa itse. Kulkemiseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä Kesälukioseuran toimistoon. Pyrimme tekemään kaikkemme, että asuinpaikka ei olisi este osallistua leirille.

Voit tulostaa kurdinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Leirille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilla.

Tiedustelut: toimisto(at)kesalukioseura.fi, p. 050 308 5711

Hakuaika leirille päättyy 31.5.2020.