Kesälukioseura ry: Kurdilasten kurssi

Aika: 24.07.2019 - 30.07.2019
Paikka: Honkiniemen kurssi- ja leirikeskus

Juuret antaa siivet!

Kurdien oman kielen ja kulttuurin kurssilla päästään opiskelemaan kurdin kieltä ja viettämään kesäpäiviä yhdessä. Kurssipaikan keittiö hurmaa herkuillaan ja piha tarjoaa mahdollisuuden erilaisille pihapeleille. Iltoja voidaan viettää leirinuotion äärellä.

Kurssin aikana lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan elämään Kurdistanissa. Musiikki ja taide ovat tärkeässä osassa kurssilla. Vapaa-ajalla liikutaan ja pelaillaan yhdessä muiden kanssa. Viimeisen illan kruunaa loppujuhla.

Kurssi on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä ne hakijat, joilla ei koulussa ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 75 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen Seinäjoen rautatieasemalta kurssipaikalle Ähtäriin. Matkat Seinäjoelle jokainen osallistuja maksaa itse.

Voit tulostaa kurdinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Kurssille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilta.

Tiedustelut: toimisto (at) kesalukioseura.fi, p. 09-6860770

Hakuaika kurssille päättyy 3.5.2019. Kurssilla on vielä tilaa, hae heti!