Kesälukioseura ry: Kurdilasten kurssi

Aika: 23.07.2018 - 29.07.2018
Paikka: Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto

Juuret antaa siivet!

Kurdien oman kielen ja kulttuurin kurssilla päästään opiskelemaan kurdin kieltä ja viettämään kesäpäiviä yhdessä. Kurssipaikan keittiö hurmaa herkuillaan ja piha tarjoaa mahdollisuuden erilaisille pihapeleille. Iltoja voidaan viettää leirinuotion äärellä.

Kurssin aikana lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan elämään Kurdistanissa. Musiikki ja taide ovat tärkeässä osassa kurssilla. Vapaa-ajalla liikutaan ja pelaillaan yhdessä muiden kanssa. Viimeisen illan kruunaa loppujuhla.

Kurssi on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä ne hakijat, joilla ei koulussaan ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 75 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen Tampereen rautatieasemalta kurssipaikalle Ylöjärvelle. Matkat Tampereelle jokainen osallistuja maksaa itse.

Voit tulostaa kurdinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Kurssille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilta.

Tiedustelut: toimisto@kesalukioseura.fi, p. 09-6860770

Kurssilla on vielä tilaa.