Kesälukioseura ry: Kongolaisten lasten kurssi

Aika: 14.07.2017 - 20.07.2017
Paikka: Nuorisokeskus Metsäkartano

Juuret antaa siivet!

Kongolaisten oman kielen ja kulttuurin kurssilla päästään opiskelemaan omaa kieltä ja pohtimaan yhdessä, miten kaksi eri kulttuuria yhdistyvät omassa elämässä. Kurssille ovat tervetulleita niin lingalaa, swahilia kuin kinyarwandaa äidinkielenään puhuvat.

Kurssin aikana tutustutaan omiin kongolaisiin juuriin ja opitaan lisää kongolaisesta kulttuurista. Kurssilla päästään nauttimaan myös liikunnasta ja musiikista yhdessä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Viimeisenä iltana järjestetään perinteinen loppujuhla.

Kurssi on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä ne hakijat, joilla ei koulussaan ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 75 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen kokoontumispaikalta kurssipaikalle Rautavaaralle. Matkat kokoontumispaikalle jokainen osallistuja maksaa itse.

Voit tulostaa swahilinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Kurssille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilta.

Tiedustelut: toimisto@kesalukioseura.fi, p. 09-6860770

Hakuaika kurssille päättyy 5.5.2017.