Kesälukioseura ry: Arabilasten kurssi

Aika: 25.07.2017 - 30.07.2017
Paikka: Kuortinkartano

Juuret antaa siivet!

Arabien oman kielen ja kulttuurin kurssilla päästään opiskelemaan arabian kieltä ja pohtimaan yhdessä, mitä arabitaustaisuus merkitsee omassa elämässä. Vapaa-ajalla nautitaan pihapeleistä vihreällä nurmella ja sateen sattuessa leikit onnistuvat myös ladossa. Kurssilla päästään myös tutustumaan uusiin ystäviin eri puolilta Suomea.

Leiriviikon aikana tutustuaan muun muassa arabimaihin ja arabialaisiin kirjoitustyyleihin. Kurssiohjelman puitteissa päästään myös urheilemaan ja askartelemaan yhdessä!

Kurssi on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä ne hakijat, joilla ei koulussaan ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 75 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää yhteiskuljetuksen Lahden rautatieasemalta kurssipaikalle Kuorttiin. Matkat kokoontumispaikalle jokainen osallistuja maksaa itse.

Voit tulostaa arabiankielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita täältä. Kurssille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilta.

Tiedustelut: toimisto@kesalukioseura.fi, p. 09-6860770

Hakuaika kurssille päättyy 5.5.2017.