Kesälukioseura ry: Afganistanilaisten lasten leiri

Aika: 27.07.2023 - 02.08.2023
Paikka: Leirikeskus Majaniemi

Juuret antaa siivet!

Afganistanilaistaustaisten lasten omakielisellä leirillä lapset pääsevät tutustumaan omiin juuriinsa ja muihin samantaustaisiin lapsiin. Leiri tukee lapsen kulttuuri-identiteetin kehittymistä ja hyvinvointia.

Kulttuuriin tutustumisen ja kielen oppimisen lisäksi leirillä liikutaan, leikitään, lauletaan ja tehdään käsitöitä. Leirikeskus Majaniemi tarjoaa viihtyisät puitteet niin sisä- kuin ulkopuuhiinkin. Leiriohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat kokeneet omakieliset ohjaajat.

Leiri on tarkoitettu 7–14-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä hakijat, joilla ei koulussa ole oman äidinkielen opetusta.

Osallistumismaksu on 90 € (sis. majoitus, ylläpito, ohjelma ja tapaturmavakuutus). Kesälukioseura järjestää bussikuljetuksen Seinäjoelta kurssipaikalle Kauhajoen Nummijärvelle. Yhteiskuljetus on osallistujille maksuton.

Voit tulostaa darinkielisiä kurssiesitteitä ja hakulomakkeita Kesälukioseuran sivuilta. Leirille voi hakea myös sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja Kesälukioseuran sivuilla.

Tiedustelut: toimisto(at)kesalukioseura.fi, p. 050 308 5711

Leirillä on vielä joitakin paikkoja. Täytä hakemus pian!