Lasten lomakoti Nummelassa on Pelastusarmeijan iloisen hauska lomakohde 4–11-vuotiaille. Lomakoti tarjoaa hyvät puitteet parhaaseen lomaan.  Luonnonläheinen sijainti ja osaavat ohjaajat takaavat, että kaikilla on hyvä olla. Lomakodissa on tilaa temmeltää ja leikkiä, uida ja pelata, tai vaikkapa hoitaa kasvimaata. Kun tulee nälkä, omassa keittiössä valmistettu herkullinen ruoka saa suut messingille. Päivän touhujen jälkeen on helppo nukahtaa kodinomaisissa majoitustiloissa – oma unilelu kainalossa.

Lomakodin leirit ovat viikon mittaisia. Leirejä järjestetään ympäri vuoden ja vuosittain leireillä käy noin 350 lasta ja nuorta. Kesällä 2024 järjestetään kuusi leiriä. Lomakoti tarjoaa myös nuorille appari- eli leiriavustajatoimintaa. Lomakoti on myös merkittävä työnantaja yli 30 ammattilaiselle eri toimialoilta.

Pelastusarmeijan lapsi- ja nuorisotoiminta tarjoaa turvallisen kristillisen ympäristön, jossa jokainen voi kokea olevansa tervetullut juuri sellaisena kuin on. Pelastusarmeijan lapsi- ja nuorisotyö Suomessa elää paikallisosastojen eli seurakuntien kerho- ja pyhäkoulutoiminnassa, partiolippukunnissa, päiväkodeissa sekä lomakotitoiminnassa.

Nummelan lomakoti on tarjonnut huolenpitoa jo vuodesta 1914.

https://www.pelastusarmeija.fi/loyda-meidat/nummela/lasten-lomakoti