2Leirikesällä kesä loma tuntuu lomalta! Leirillä tehdään ja kasvetaan yhdessä, seikkaillaan, opitaan uusia taitoja meloen, kiipeillen, makkaraa paistaen ja uusiin kavereihin tutustuen.

Leirikesä ry järjestää lastenleirejä kaikille noin 7-16 -vuotaille lapsille ja nuorille. Leireillemme otamme myös avustajan ohjausta tarvitsevia lapsia sekä osalla leireistä on kehitysvammaisten lasten ryhmä.
Leirikesän toiminta sai alkukipinän 1954 partiopoikien järjestämistä kaikille avoimista, sosiaalisita kesäleireistä. Tänä päivänä leiritoimintaan osallistuu vuosittain noin 1700 lasta ja nuorta ja Leirikesä työllistää noin 100 nuorta leirityöhön. Yhdistyksen taustalla on Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion muistosäätiö ja Pääkaupunkiseudun Partiolaistet ry. Leirikesän toiminta on uskonnollisesti ja polittisesti sitoutumatonta.

Kiljavan Leirikesän leirejä on koko kesän ajan ja talvella järjestetään kaksi talvileiriä, yksi vuoden vaihteessa ja toinen eteläisen Suomen koulujen hiihtolomalla helmikuussa. Leiriläisistä suurin osa on alakouluikäisiä, mutta joukossa on myös vanhempia leirikonkareita nuorempien tukena. Kesällä, heinäkuun puolessa välissä, yksi leiri toteutetaan vain yläkouluikäisille nuorille. Kaikki leirit järjestetään Hyvinkään Kiljavalla. Leirin pituus vaihtelee 3-6 vuorokauden välillä.

Leirikesään voi tutustua www.leiri.fi ja tapahtumiin voi tutustua Leirilehdestämme. Lehteä päivitetään leirien ollessa käynnissä. Leirikesän löytää myös facebookista ja instagrammista.

Kuvankaappaus 2015-1-21 kello 16.39.16