Perinteikkäitä kesäleirejä Särkänniemen retkineen jo yli 45 vuoden kokemuksella!

Kurun kesäleireillä Ylöjärven Kurussa järjestetään monipuolista leiritoimintaa 6-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leireillämme uidaan, saunotaan, hoidetaan lampaita ja kaneja, musisoidaan nuotiolla, taiteillaan, pelaillaan, nukutaan teltassa ja nautitaan kesästä. Viikon kruunaa tietysti päiväretki Särkänniemen huvipuistoon!

Sympaattinen leirikeskuksemme sijaitsee upeissa maalaismaisemissa Näsijärven rannalla, vain 45 km Tampereelta pohjoiseen. Yhteiskyyditykseen voi hypätä leiristä riippuen Tampereelta, Helsingistä, Jyväskylästä, Porista tai Sastamalasta. Leireillemme on mahdollista hakea STEAn rahallista avustusta.

Meidät löydät kotisivujemme lisäksi myös Facebookista ja Instagramista.

Haku kesän 2024 leireille on auki! Hakulomakkeen ja lisätietoja löydät nettisivuiltamme kurunkesaleiri.com.

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun kesäleiri, on tehnyt ehkäisevää lastensuojelutyötä yli 45 toimintavuotensa ajan. Järjestämme kesäleiritoimintaa 6-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja sen taustayhteisöjä ovat Ylöjärven kaupunki, Väestöliitto, Suomen Nuorisoseurojen Liitto sekä Otavamedia Oy. Seura-lehden aloitteesta perustettu Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry saa toimintaansa avustusta STEAlta.