Perinteikkäitä kesäleirejä Särkänniemen retkineen jo yli 40 vuoden kokemuksella!

Leireillämme pelataan, uidaan, saunotaan, hoidetaan lampaita ja kaneja, discoillaan, taiteillaan, nukutaan isoissa teltoissa, lauletaan nuotiolla ja käydään retkellä Särkänniemen huvipuistossa. Leirit ovat pituudeltaan 4-7 vuorokauden mittaisia. Leireille järjestetään kuljetuksia mm. Helsingistä, Jyväskylästä ja Sastamalasta.

Leirikeskuksemme sijaitsee Näsijärven rannalla, Ylöjärven Kurussa, 45km Tampereelta pohjoiseen. Vuosittain leireillä käy n. 350 lasta ja nuorta.

Kesällä 2019 järjestetään 10 leiriä, joista seitsemän on lastenleirejä (6/7-12v) ja kolme nuortenleirejä (12-14v / 15-17v).

Meidät löydät kotisivujemme lisäksi myös Facebookista ja Instagramista! Haku leireille tapahtuu nettilomakkeella kotisivujemme kautta. Täältä löydät leirivideomme!

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun kesäleiri, on tehnyt ehkäisevää lastensuojelutyötä yli 40 toimintavuotensa ajan. Järjestämme kesäleiritoimintaa 7-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja sen taustayhteisöjä ovat Ylöjärven kaupunki, Väestöliitto, Suomen Nuorisoseurojen Liitto sekä Otavamedia Oy. Seura-lehden aloitteesta perustettu Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry saa toimintaansa avustusta Veikkaukselta.