Tervetuloa Kurun kesäleirille!

Perinteikkäitä kesäleirejä Särkänniemen retkineen jo yli 40 vuoden kokemuksella!

Leireillämme pelataan, uidaan, saunotaan, hoidetaan lampaita ja kaneja, discoillaan, taiteillaan, nukutaan isoissa teltoissa, lauletaan nuotiolla ja käydään retkellä Särkänniemen huvipuistossa. Leirit ovat pituudeltaan 4-7 vuorokautta. Leireille järjestetään kuljetuksia mm. Helsingistä, Jyväskylästä ja Sastamalasta.

Leirikeskuksemme sijaitsee Näsijärven rannalla, Ylöjärven Kurussa Pirkanmaalla, 45km Tampereelta pohjoiseen. Vuosittain leireillä käy n. 350 lasta ja nuorta.

Kesällä 2020 järjestetään 13 leiriä, joista yhdeksän on lastenleirejä (7-12v), yksi on junnuleiri (6-8v.) ja kolme nuortenleirejä (11-14v. / 12-15v / 14-17v). Kaksi loppukesän lastenleireistä on teemaleirejä: TAIDELEIRI ja SPORTTILEIRI! Hae kesän 2020 leireille nettisivuillamme!

Leiriaikataulu

Meidät löydät kotisivujemme lisäksi myös Facebookista ja Instagramista. Leirivideomme voi katsoa Kurun kesäleirin Youtubesta.

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun kesäleiri, on tehnyt ehkäisevää lastensuojelutyötä yli 40 toimintavuotensa ajan. Järjestämme kesäleiritoimintaa 7-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja sen taustayhteisöjä ovat Ylöjärven kaupunki, Väestöliitto, Suomen Nuorisoseurojen Liitto sekä Otavamedia Oy. Seura-lehden aloitteesta perustettu Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry saa toimintaansa avustusta Veikkaukselta.

Leiriläiset piirtävät ulkona nurmikolla istuen.